Razak Latif FotoPage
razak latif
By: razak latif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Jan-2009 18:58 Email | Share | Bookmark
Klik untuk Palestin



photo credit to : AP & memory-hole.blog.co.uk

Salam Sejahtera. Aku rasa dengan dunia canggih la ni, kita nak buat pahala pun senang (janji ikhlas la). Senang ja, sapa-sapa yang ada akaun bank boleh la menderma secara online kepada Dana Kemanusiaan Palestin (Dakap) yang ditubuhkan bersama pada Jumaat lalu oleh Kumpulan Utusan dan Islamic Relief Malaysia (IRM).

Hangpa hanya perlu klik sahaja. Derma ja berapa yang mampu, RM 1 pun dah boleh buat beli ubat untuk saudara kita di Palestin sana tu. Aku saja nak tulis entry ni kot-kot ada sapa-sapa yang baca dan tergerak hati nak derma sebab senang ja nak derma. Bawah ni detail pasal Dana Kemanusiaan Palestin (Dakap) :

Depositkan wang ke dalam akaun Islamic Relief Malaysia Berhad menerusi

akaun Maybank: 562142708704
http://www.maybank2u.com.my/

akaun CIMB: 12590000804058
http://www.cimbclicks.com.my/

atau melalui laman web rasmi IRM di
http://www.irm.org.my/

Link pun aku dah bagi sekali, hangpa klik saja. Senang kan?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net