Automate your Marketing
with Womplify




 
Razak Latif FotoPage
razak latif
By: razak latif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Jan-2009 20:53 Email | Share | | Bookmark
Last Entry



Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di

photofolio
http://razaklatif.com/blog

wedding photofolio
http://ijabqabul.wordpress.com

Salam Sejahtera.


Monday, 12-Jan-2009 18:58 Email | Share | | Bookmark
Klik untuk Palestin



photo credit to : AP & memory-hole.blog.co.uk

Salam Sejahtera. Aku rasa dengan dunia canggih la ni, kita nak buat pahala pun senang (janji ikhlas la). Senang ja, sapa-sapa yang ada akaun bank boleh la menderma secara online kepada Dana Kemanusiaan Palestin (Dakap) yang ditubuhkan bersama pada Jumaat lalu oleh Kumpulan Utusan dan Islamic Relief Malaysia (IRM).

Hangpa hanya perlu klik sahaja. Derma ja berapa yang mampu, RM 1 pun dah boleh buat beli ubat untuk saudara kita di Palestin sana tu. Aku saja nak tulis entry ni kot-kot ada sapa-sapa yang baca dan tergerak hati nak derma sebab senang ja nak derma. Bawah ni detail pasal Dana Kemanusiaan Palestin (Dakap) :

Depositkan wang ke dalam akaun Islamic Relief Malaysia Berhad menerusi

akaun Maybank: 562142708704
http://www.maybank2u.com.my/

akaun CIMB: 12590000804058
http://www.cimbclicks.com.my/

atau melalui laman web rasmi IRM di
http://www.irm.org.my/

Link pun aku dah bagi sekali, hangpa klik saja. Senang kan?


Friday, 7-Nov-2008 18:29 Email | Share | | Bookmark
Mari Klik

Iklan skit pakai gambar lama


Dah lama tak mengemaskinikan FP ni..maaf ya, aku ni pemalas sket.
kalau rajin, ringan-ringankan lah jari jemari klik ke blog aku ni :

Fotofolio : http://razaklatif.wordpress.com
Tulisan : http://ayaqhangat.wordpress.com


Thursday, 23-Oct-2008 17:07 Email | Share | | Bookmark
Jiran umah tok cik aku tunang











Monday, 20-Oct-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
Sara Aziz / Al-Fatihah






Sara Aziz telah kembali bertemu tuhan lebih kurang pada jam 9 malam 19 oktober 2008. Al-Fatihah..


http://saraziz.blogspot.com/2007/12/with-razak-latif-my-favourite.html



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net